Een trouwfeest, dat is het grootste feestje dat jullie ooit zullen organiseren waarvoor jullie werkelijk álles uit de kast halen. Waar jullie vrienden en familie reikhalzend naar uitkijken, waar jullie gasten maar al te graag een kater aan overhouden, waarvoor iedereen zich nog eens piekfijn uitdost, ... maar ook waar jullie véél stress voor zullen hebben. En die kunnen jullie missen als kiespijn.

Vertrouw ons de organisatie van jullie feest toe. Zo eenvoudig is het. Begin niet te ploeteren in de ontelbare checklists die jullie online kunnen vinden en laat je moodboards (alle 12 versies) even voor wat ze zijn. 

Zorgeloos feesten start bij een zorgeloze voorbereiding. Samen met ons team bouwen we stap voor stap jullie feest op, helemaal op basis van jullie smaak, budget en wensen. Want mooi zal het worden, maar ook realistisch en nooit over the top (anders zijn jullie hier helaas aan het verkeerde adres). 

efbc1c_57aedefe2f3e443cad6e959742f7ce9d~

let's

celebrate and dance the night away

Volledig op maat, want ieder koppel is uniek en wij gaan voor ultrapersoonlijke feesten. Geen pinterest perfect plaatjes waarvan je er 13 in een dozijn tegenkomt tijdens het eindeloos scrollen, maar een feest dat helemaal from scratch wordt opgebouwd. Jullie persoonlijkheid moet zichtbaar zijn in de kleinste details, voor jullie gasten wordt het een echte beleving. 

On trend maar altijd stijlvol, origineel maar tijdloos, met de leukste leveranciers en toffe gezichten achter de schermen.

Wil je ons beter leren kennen en wens je extra info over onze werkwijze en tarieven? Shoot! Of stuur een mailtje naar charlotte@studiomijmer.be.

We zijn beschikbaar in België en Nederland en staan altijd open voor samenwerkingen in het buitenland.