not your average wedding 

planner

studio.mijmer, dat is óók de brug tussen een kant-en-klaar trouwfeest en 'met de handen in het haar zitten'. 

Hoezo?

Voor veel koppels is de stap naar een wedding planner te groot, om budgettaire redenen, of gewoon omdat ze graag zélf de handen uit de mouwen steken. Eén probleem: ze weten wel wát ze willen, maar hebben geen idee waar te beginnen met de organisatie van een trouwfeest. Wat leg je als eerste vast? Een zaal? Of ga je eerst naar een bloemist? En dat kleed, moet dat écht op tijd gekozen zijn? En wat kost een trouwfeest eigenlijk?

1001 vragen, met als gevolg slapeloze nachten en nachtmerries over kapotte stoelen, gasten die geen uitnodiging hebben ontvangen of zelfs een runaway bride.

This is where studio.mijmer kicks in. In sessies van +- 2 uur, loodsen we je door een uitgebreide checklist. Van bloemetjes voor de bruidskindjes tot het bestek dat op de tafels komt te liggen, ... we zorgen ervoor dat jullie niets over het hoofd zien. We bouwen stap voor stap jullie droomfeest op en tekenen, naarmate the big day nadert, een draaiboek uit. Júllie houden de touwtjes in handen, wij sturen bij waar nodig. Een klankbord dus, met gevoel voor stijl en  een nuchtere en realistische blik op het hele trouwgebeuren. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we mooie lijstjes gemaakt met de leukste en originele trouwlocaties, catering, bruidstaarten enzovoort.

Wil je enkel met ons samenwerken voor de laatste loodjes? Prima. Heb je ons graag aan je zijde van bij het begin van het proces? Nog liever! Je geeft zelf aan hoe vaak en wanneer je met ons wilt samenzitten. Geen totaalconcepten dus voor ons, maar begeleiding op maat van het koppel.

Ook op de dag zelf kunnen we aanwezig zijn (en dat raden we ook echt aan). Noem het 'een wandelend controlecentrum', 'event manager', 'brandjesblusser', ... kortom, ceremoniemeester. We staan aan jullie zijde van 's ochtends vroeg, tot in de late (of vroege?) uurtjes. 

We werken vanuit Antwerpen, maar reizen ook graag mee naar jullie destination wedding!

Zijn jullie toch eerder op zoek naar een full package plannen? Lees dan hier even verder!

Felix Boniface Photography