Jullie gaan trouwen en dat is big news. Groot gelijk dat jullie alles uit de kast halen, een knalfeest organiseren en tot in de vroege uurtjes willen dansen.

 

Wat uiteraard niet mag ontbreken, is een 'officiële' bezegeling van jullie liefde. Trouwen jullie niet voor kerk maar willen jullie wél een viering, met jullie tweetjes vooraan, omringd door jullie vrienden en familie? Zonder pastoor maar met een jong veulen (30 is het nieuwe 20) aan het woord?

 

studio.mijmer schrijft en brengt jullie trouwceremonie van A tot Z. Geen voorgekauwde teksten, geen kleffe nummertjes of een preek waar niemand iets van begrijpt, maar een huwelijksceremonie boordevol persoonlijkheid en emotie. Met de nodige humor en al dan niet begeleid met live muziek. Jullie liefde voor elkaar is bijzonder en iedereen mag het weten. Voor jullie blijft het eindresultaat een grote verrassing, voor jullie familie en vrienden wordt het een privilege om jullie trouwdag van zo dichtbij mee te maken. In België of waar ook ter wereld jullie trouwen, ik ben er heel graag bij.

Willen jullie weten hoe ik te werk ga? Ik leer jullie graag kennen! Als ceremoniespreker vind ik het belangrijk dat we op dezelfde lijn zitten, want jullie verhaal wordt ook een beetje het mijne.

jullie
verhaal
wordt het
mijne