top of page

Jullie gaan trouwen. Yes, baby! Groot gelijk dat jullie alles uit de kast halen, een knalfeest plannen en tot in de vroege uurtjes willen dansen. Of misschien houden jullie het bewust heel klein? Gouden regel: you do you. Het is júllie trouwdag en het plaatje moet kloppen tot in de kleinste details. Grandeur met 200 gasten aan het Comomeer in Italie? Fantastisch. Of met 15 vrienden onder een magnolia, met stoeltjes kriskras door elkaar? Nog beter zelfs! Ik neem ál jullie gasten mee in jullie verhaal, hoe talrijk ze ook aanwezig zijn.

 

studio.mijmer schrijft en brengt jullie trouwceremonie van A tot Z. Geen voorgekauwde teksten, geen kleffe en zweverige nummertjes of een preek waar niemand iets van begrijpt, maar een huwelijksceremonie boordevol persoonlijkheid. Iedere letter zal over jullie gaan. Met de nodige humor en tranen (die volgen automatisch, daar zet ik mijn geld op in). Met een echt ja-woord, met ringen, met geloften. En vooral met heel veel verhaal. De hele wereld mag weten waarom jullie zo'n schoon koppel zijn. Voor jullie familie en vrienden wordt het een privilege om jullie trouwdag van zo dichtbij mee te maken.

Willen jullie weten hoe ik te werk ga? Ik leer jullie graag kennen! Als ceremoniespreker vind ik het belangrijk dat we op dezelfde lijn zitten, want jullie verhaal wordt ook een beetje het mijne.

jullie
verhaal
wordt het
mijne

charis jens battenbroek ceremoniespreker felix boniface .jpg
bottom of page