Ik ben Charlotte, het gezicht achter studio.mijmer.

 

Samen met mijn man en 2 kindjes woon ik al jaren in Antwerpen, de stad van m’n leven. Ongeveer alle koffiebars in de stad kennen mijn favoriet stuk taart, ik ga heel graag op reis (hoe verder, hoe liever) en kan mezelf verliezen in de schone, kleine dingen in het leven. 

 

Guilty pleasures? Het Britse koningshuis (hoe meer drama, hoe beter), croissants en Michael Bublé tijdens de kerstperiode (ruim gerekend vanaf juli tot maart. April.)

JVF_2453.jpg

Ik maakte in 2018 een radicale switch. Na dagen vol stress in de marketingwereld richtte ik me volledig op koppels die gaan trouwen. Ik plakte op mezelf zowaar de titel van ceremoniespreker. Storyteller, voor de hippe vogels onder jullie. Daar komt (af en toe, ik wil jullie niet afschrikken) ook stress bij kijken, maar die wordt gelukkig snel de kop ingedrukt door alle liefde waarmee ik word omringd. 

Samen met mijn zus rolde ik enkele jaren geleden in de trouwwereld. Mijn vlotte pen had ik al als kind, en in trouwceremonies kan ik dus écht 'the best of both worlds' combineren. Gouden regel: niet te veel 'gedoe'.

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal! Willen jullie graag met me samenwerken? Laat dan hier een berichtje achter. 

Liefs,

Charlotte